За Miss Joe Ltd.

МИС ДЖО ООД е основана през 1996 и още от началото на своята дейност е изключителен представител на HARIBO за България.

От момента на създаването си, компанията хвърля всичките си усилия за най-доброто представяне на марката HARIBO на българския пазар. От почти напълно непознати за потребителите, за кратко време вкусните желирани изделия с неоспоримо високо качество, стават изключително популярни и рекламната фигура на жълтото мече с червена папийонка украсява много щандове и магазини за радост на малки и големи.

След първоначалните усилия за популяризиране на марката HARIBO и чудесните и качествени изделия, МИС ДЖО ООД се концентрира върху изграждане на стратегия за възможно най-широко разпространение на това сладко изкушение. По този начин МИС ДЖО ООД насочва вниманието на деца и възрастни към възможността трайно да се наслаждават на отличния плодов вкус на желираните изделия на HARIBO и на тяхното неизменно високо качество.

МИС ДЖО ООД ни дава прекрасната възможност да се докосваме отново и отново до очарованието на детските усмивки и желания и така да се почувстваме завинаги в плен на вълшебния свят на детството и на незабравимия вкус на HARIBO, с който винаги ще го свързваме.

Екипът на МИС ДЖО ООД ви пожелава весело похапване!

За всякакви въпроси, препоръки и коментари, може да се свържете с нас »